Tanden bleken, DOEN WE NIET! Tanden witten, DOEN WE WEL!!
tanden witten voor en na

Bij ons je tanden witten voor mooie witte stralende tanden – voor een mooie stralende glimlach! De behandeling die wij verzorgen is niet d.m.v. tanden bleken. Lees hieronder hoe we je tanden witten. Tanden witten, dus niet bleken!

Witte tanden horen bij een gezond en verzorgd uiterlijk. Door roken, eten en drinken verkleuren uw tanden op den duur. Deze verkleuring, die u niet kunt wegpoetsen zit in uw tanden en is plantaardig (koffie, thee, wijn etc.) uw glazuur is namelijk een fijnmazig raamwerk van heel minuscule gaatjes, waar deze plantaardige kleurstoffen langzaam indringen. De speciale unieke Teeth Whitening gel van Smilingworld reageert alleen op plantaardige verkleuringen en zorgt ervoor, dat uw tanden het licht niet langer absorberen maar juist terugkaatsen omdat de teeth whitening gel alleen reageert op de plantaardige stoffen, is het volledig veilig voor uw glazuur en tandbeen. Wij zijn gecertificeerd en zijn getraind en weten precies hoe u uw gebit veilig wit kunt maken en houden. De unieke Smilingworld Teeth Whitening producten zijn de weg tot een stralende glimlach !

Is een Teeth Whitening Behandeling veilig?
Bij Bianca’s Nailcare werken wij uitsluitend met een unieke peroxidevrije wereldwijde gepatenteerde EU goedgekeurde Teeth Whitening formule, deze is veilig en geschikt voor gevoelige tanden, geen allergische reacties en kan probleemloos herhaald worden. Het basisbestanddeel van peroxide vrij bleekgel is natrium bicarbonaat. Natrium bicarbonaat maakt je tanden wit en het is veiliger dan waterstofperoxide. Alles is van hoge kwaliteit en goedgekeurd door de EU . Ook helpt natrium bicarbonaat om tandplak te bestrijden. Tandplak veroorzaakt namelijk verkleuringen. Koffie, thee, roken en frisdrank zijn factoren van buitenaf die je tanden snel tot verkleuringen hebben geleid. Deze vergeelde verkleuringen kunnen op deze manier goed gebleekt worden. De bleekgel bevat ook andere natuurlijke ingrediënten zoals granaatappel en kamille. Deze ingrediënten geven je gebit een natuurlijke boost. Daarnaast bevat de gel natriumfluoride. Natriumfluoride versterkt het tandglazuur, waardoor vlekken geen kans krijgen. Hierdoor blijven de tanden langer wit.

Kun je de Teeth Whitening behandeling ook toepassen op onderstaande onderdelen? Bij Bianca’s Nailcare kun je ook jouw gebit met vullingen, kronen of kunstgebit behandelen. De gel reageert alleen op plantaardige verkleuringen door bijv. roken, eten en drinken. U dient er dan wel rekening mee te houden dat de kunstmaterialen niet witter worden. U kunt dan eventueel na de behandeling bij uw eigen tandarts uw kunstmateriaal lichter laten maken

Hoe licht worden mijn tanden?
Na een Teeth Whitening behandeling bij Bianca’s Nailcare, met onze unieke formule, kunnen jouw tanden 5 – 15 tinten lichter worden in slechts 20 minuten. Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en dikte van het tandbeen bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies, het glazuur is vrijwel doorzichtig. De kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald, waardoor de één wittere tanden heeft dan de ander. Over het algemeen zijn hoektanden van nature iets geler van kleur. Dit komt omdat de laag tandbeen van de hoektanden dikker is. Door veranderingen in het tandbeen kunnen verkleuringen aan tanden en kiezen optreden.

Het resultaat zal nooit witter kunnen worden dan het tandbeen van nature is. Dus het resultaat is voor een ieder verschillend.

white teeth certificaat
Tanden witten niet bleken

Wat is belangrijk na een Teeth Whitening Behandeling bij Bianca’s Nailcare?
Na een Teeth Whitening Behandeling met onze unieke formule is het belangrijk om op te letten wat u de komende 24 uur eet & drinkt De tanden zijn bevattelijker voor kleurstoffen ( geen koffie, thee, rode wijn, cola of rode sauzen ). Wij adviseren om de de 3 uur na een Teeth Whitening Behandeling alleen maar water of melk te drinken ( dus eet vooraf ).

Hoe houdt je je tanden licht ?
Met onze CHAR4SMILE activated charcoal teeth whitening poeder (op basis van fijngemalen houtskool) houdt je langer je tanden licht. 

Helpt bij het verwijderen van vlekken
Mineralen die helpen bij het tegen gaan van bacteriën en ontstekingen verminderen
Ook voor gevoelige tanden en tandvlees
Geeft een frisse mintsmaak
Door deze krachtige natuurlijke activated charcoal onderhoud jij jouw gebit.
We adviseren de charcoal poeder 2 x daags te gebruiken en te beginnen 2 dagen na de behandeling.

Prijs €19,95 voor de Charcoal Poeder
Prijs voor de behandeling € 75,00

Behandelplan
Als eerste krijg je een intakegesprek, dan wordt de kleur van de tanden vastgesteld doormiddel van een ‘kleurenkaart’. 
U heeft voor de behandeling uw tanden gepoetst
Dit is nodig om de gel goed het werk te laten doen. 
Vervolgens wordt er een bitje wat al voorzien is met de gel in de mond geplaatst. 
Daarna start de behandeling die wordt uitgevoerd met een uv-lamp. Deze activeert de gel op je tanden waardoor ze langzaam maar zeker witter worden. In totaal duurt de behandeling ongeveer 20 minuten. Na de 20 minuten spuugt u het bitje uit en spoelt u uw mond. U kunt uw tanden poetsen met water om eventueel resten gel te verwijderen. Deze tandenborstel kunt u houden en eventueel gebruiken voor de charcoal poeder. Daarna wordt de kleur van de tanden weer vastgesteld door middel van de ‘kleurenkaart’ en zijn uw tanden tussen de 5 en 15 tinten witter.

Wilt u ook stralende glimlach? Maak dan nu en afspraak bij Bianca’s Nailcare

teeth whitening op RTL4 programma Life is beautyfull,
Sluit Menu