Plaats hier je beoordeling van Bianca's nailcare

Naam
E-mail
Titel
Waardering
Waardering omschrijving

Nagelbijten

★★★★★
5 5 1
Zo blij met Bianca’s nailcare. Die nagelbijt arrangement werkte voor mij heel erg goed. Onwijs bedankt

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Het is hier super gezellig en mijn gel nagels zien er altijd top uit. Ook zijn er genoeg kleuren om uit te kiezen. Bianca’s Nailcare is een echte aanrader!

Gezellig

★★★★★
5 5 1
Altijd een feestje om naar Bianca te gaan het is niet alleen gezellig om te kletsen maar het resultaat is ook al super ! Keuze genoeg ! Bedankt Bianca voor het Gezellig kletsen en natuurlijk voor de mooie nagels ,!

Mevr.

★★★★★
5 5 1
Zo mijn nageltjes zijn weer heel mooi voor de kerst. Fijne feestdagen en een heel goed 2019

Oplossing op maat

★★★★★
5 5 1
Jarenlang gezocht naar een oplossing om van het nagelbijten af te komen. Bij Bianca oplossing gevonden met o.a een combinatie van IBX & Lilly nails gel polish. Naast mooie nagels, ook nog eens gezellig :)!

Mevr

★★★★★
5 5 1
Bianca werkt ongelofelijk netjes en met het resultaat ben ik iedere keer superblij!!

Top nagelstyliste !

★★★★★
5 5 1
Bianca was 2 jaar geleden mijn reddende engel toen ik nog net voor mijn bruiloft mooie nagels nodig had. Door haar was onze dag uiteindelijk helemaal perfect. Sindsdien kom ik elke 3 a 4 weken, het is gezellig en ik ga elke keer weer de deur uit met prachtige nagels! Bedankt Bianca!

Professioneel

★★★★★
5 5 1
Bianca luistert naar je als klant. Ondanks dat ik regelmatig ware kunstwerkjes voorbij zie komen, hou ik zelf meer van een naturelle look voor mijn nagels – en dat ziet er bij Bianca altijd top verzorgd uit. Heel blij met haar professionaliteit en gezelligheid. Aanrader!

Topper!

★★★★★
5 5 1
Al 7 jaar super nette nagels bij bianca! Altijd een warm welkom.

10 kunstwerkjes

★★★★★
5 5 1
In december 2018 bij Bianca terechtgekomen via mond- op mondreclame. Na een aantal teleurstellende nagelstudio’s nu eindelijk mijn favoriet gevonden! Het is niet alleen reuze gezellig, die 2 uur zijn zo om, maar wat het allerbelangrijkst is: ik krijg altijd weer 10 ware kunstwerkjes!

Fijne meid, heel professioneel

★★★★★
5 5 1
Suuuuper leuke meid! En heel blij met mn nageltjes!!

Nagels

★★★★★
5 5 1
Vandaag voor het eerst geweest. Wat een prachtige nagels heb ik gekregen. Super aardig werkt keurig netjes. Dank je wel bianca

Sluit Menu