CND™ VINYLUX™

CND, de marktleider in professionele nagelverzorging en de maker van CND™ SHELLAC™, betreed de consumentenmarkt met dé innovatie van het jaar: VINYLUX™ Weekly Polish!

VINYLUX™ is een revolutionair nieuw nagellak systeem dat fashion en technologie samenbrengt door middel van snelle applicatie, een houdbaarheid van 7 dagen en 103 schitterende kleuren.

Het geheim van VINYLUX™ zit hem in de zelfhechtende color coat met ingebouwde basecoat en een topcoat die alsmaar sterker wordt wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht dankzij de ProLight technologie. VINYLUX™ is dus niet zomaar een nagellak! Het is een weekly polish die razendsnel droogt is slechts 8,5 minuut en waar je schitterende nail-arts mee kunt maken. En dat niet alleen… Met de 103 kleuren kun je eindeloos ‘layeren’ voor ontelbare andere unieke kleuren!

cnd vinylux

Het VINYLUX™ Weekly Polish polish system
Verkrijgbaar in 76 fashionable kleuren waarvan 30 kleuren overeen komen met de meest populaire CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color kleuren voor onder andere de touch up van de CND™ SHELLAC™ uitgroei.
Sneller applicatie in twee stappen waarbij de basecoat overbodig wordt tegenover de traditionele drie stappen van traditionele nagellak. De VINYLUX™ top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid en hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht.
De VINYLUX™ color coat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft een kortere droogtijd dan traditionele nagellakken.
Eenvoudig te verwijderen met de CND™ Nourishing Remover voor het beste resultaat.
Zo lang mogelijk genieten van je polish, dat is het doel van VINYLUX™! De applicatie is dan ook van groot belang, een schone, goed voorbereide nagel is ‘key’. Met onderstaande stappen weet je zeker dat ook jij een week lang van je polish kunt genieten!

Reinig

Reinig de nagels goed met CND™ ScrubFresh. Bevochtig een wattenschijfje met een beetje ScrubFresh en maak hiermee ‘scrubbende’ bewegingen over de nagelplaat. De vloeistof bevat geen echte scrubdeeltjes dus wees gerust, het beschadigd je nagels niet! Vergeet vooral niet onder je nagel schoon te maken en ‘scrub’ ook even de voorkant mee!

Polish

vinylux-stap2-polish

Breng een dun laagje VINYLUX™ in de gewenste kleur aan. Lak al je nagels en begin dan weer van voor af aan met een tweede laagje in dezelfde kleur óf een andere kleur. Vergeet bij het lakken niet de ‘vrije rand’ mee te nemen, op deze manier verzegel je namelijk je polish en kun je er extra lang van genieten.

Verzegel

Breng één laagje topcoat aan over de gehele nagel en vergeet ook bij deze stap niet de ‘vrije rand’ mee te lakken. 8,5 minuut laten drogen en voilà! In 3 snelle simpele stappen ben je voorzien van een prachtige VINYLUX™ polish! Verzorg je polish gedurende de week met CND™ SOLAROIL™ en gebruik voor de gehele ervaring de heerlijke CND™ washes en lotions!

Removal

vinylux-stap4-Removal

Een nagellak die een week blijft zitten, die is er vast lastig af te krijgen. Nee hoor! VINYLUX™ verwijder je eenvoudig met een aceton-based remover zoals de Nourishing Remover van CND™. Deze remover verwijdert niet alleen je nagellak maar verzorgt tegelijkertijd je nagels en nagelriemen. De Nourishing remover zit namelijk boordevol macadamia olie en vitamine E om je nagels én nagelriemen opnieuw te hydrateren. Gebruik de remover op een wattenschijfje, easy does it!

Bron: CND™

Sluit Menu